perjantai 19. marraskuuta 2021

Viikot vierii

Jälleen yksi viikko on takana. Maanantai aloitettiin Marttojen kanssa Arki sujuvaksi-ryhmässä, jossa kokkailtiin taas helppoja ja maistuvia ruokia. Kotitehtäväksi saatiin kerätä kaikkien ostosten kuitit talteen viikon ajalta. Eipä tekis muillekaan pahaa tarkkailla menojaan, vaikka vain viikon verran. Kuluneella viikolla tehtiin myös Pullet Journal eli PuJo-kirjoja, arjen avuksi. Kirjoista tuli tekijöittensä näköisiä.  Suodatinpaperi kranssi saatiin myös valmiiksi ja siitä tuli tosi hieno. Eikä makrame linnutkaan olleet pöllömpiä. Tämän viikon aikana käytiin myös mielenkiintoisia keskusteluja, jotka antavat aina uutta näkökulmaa elämään.





Toivon ohjelma viikolla 47

Maanantai 22.11.
Toivo auki klo 10-11.45.
Klo 11.45 lähdemme Marttojen tiloihin Arki sujuvaksi kurssille, ennakkoon ilmoittautuneiden kanssa.

Ohjaaja paikalla Discordissa klo 13-15, tulehan juttelemaan ja kertomaan kuulumisia.

Tiistai 23.11.
Toivo auki klo 10-15.30.
Saamme tämän päivän ajaksi käyttöömme liikunta-alaa opiskelevan Sofian, jonka kanssa voi jutella liikunnasta ja pohtia olisiko jokin pieni juttu, mitä omassa arjessa voisi tehdä itsensä liikuttamiseksi. Myös pientä taukojumppaa on luvassa, sitä haluaville.
Tiistaina virittelemme television näyttämään Valtakunnallisten mielenterveyspäivien ohjelmaa. Tule katsomaan onko ohjelmassa luentoja, jotka kiinnostaa juuri sinua.




Keskiviikko 24.11.

Toivo auki klo 10-15.30.

Mielenterveysmessujen toinen päivä ja luennot jatkuvat, tänään teemoina näyttää olevan erilaiset yksinäisyyteen liittyvät asiat. Kuunnellaan yhdessä. Ei oo niin yksinäistä, kun oon yksi näistä.

Askartelun aiheina voisi tänään olla vaikkapa erilaiset lumihiutaleet. Mikä on se materiaali, josta sinä haluat tehdä lumihiutaleen? Koristellaan Toivoa lumihiutalein, jos oikeaa lunta ei vielä sada.


Torstai 25.11.

Toivo auki klo 10-14.30. ja klo 14.30 kävely.

Klo 14.30 lähdetään katsomaan Teatterisillalle rakennettavaa Hobitti aiheista installaatiota. Virallisesti se valmistuu huomenna, mutta käydään ennakkoon kurkkaamassa miltä se näyttää nyt. Lohikäärme ainakin vaikuttaa hienolta.

Ohjaaja paikalla Discordin puhehuoneessa klo 14.-15.30. Saa tulla moikkaamaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.