perjantai 12. marraskuuta 2021

Tällä viikolla aloitettiin Arki Sujuvaksi-kurssi Lounais-Suomen Marttojen tiloissa. Kokkailtiin pienissä porukoissa maistuvaa ja  terveellistä kotiruokaa ja juteltiin ruokailutottumuksista ja ruokailurytmistä. Hyviä kokkailu ideoita kertyi kurssille ja ehkä kotikeittiöönkin myös tuleville viikoille. Tällä viikolla on ollut mahdollisuus täyttää kävijöille suunnattu palautekysely. ISO KIITOS kaikille palautekyselyn tällä viikolla ja jo aikaisemmin täyttäneille. Kävijöiden palautteella on valtavan suuri merkitys Toivolle ja sen toiminnan kehittämiselle💗 Kaiken muun toiminnan ohella aloittelimme yhteisen projektin, joka etenee vauhdilla. Iso karssi tulee ilahduttamaan pimeinä päivinä!

ENSI VIIKOLLA TOIVOSSA:

Ma 15.11. Kohtaamispaikka on auki klo 10-11.45.  Klo 11.45 lähdemme ilmoittautuneiden  kanssa Arki Sujuvaksi- Kurssille. Kurssin aikataulu on  klo 12-15. Kurssi järjestetään Lounais- Suomen Marttojen tiloissa ihan Toivon lähellä.  Muut voivat viettää iltapäivällä aikaa yhdessä Toivon Discordissa :) Ohjaaja Discordissa klo 13-15 välillä.

Ti 16.11. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.30.  Pientä aamupalaa tarjolla klo 10-12 välillä. Tänään aloitamme Bujoilun eli oman bullet journalin tekemisen. Bullet journal voi olla muistikirja, päiväkirja, kalenteri tai näiden kaikkien sekoitus tai juuri sellainen kuin itse haluat. Kootaan juuri itselle sopivat ja merkitykselliset asiat ja ajatukset kansien väliin. 

Ke 17.11. Kohtaamispaikka on auki klo 10-15.30. Aamupuuroa tarjolla klo 10-12 välillä. Bujoilu jatkuu tänään eli tule jatkamaan tai aloittamaan oman bullet journalin tekeminen. Tekemisen lomassa kuunellaan joku hyvä podcast tai aloitetaan äänikirjan kuuntelu. Ideat hyvistä kuunneltavista ovat tervetulleita!

To 18.11. Kohtaamispaikka on auki klo 10-14.30.  Klo 14.30 lähdetään pienelle kävelylle- kohtaana uusi Logomon silta. Oletko sinä jo käynyt ihastelemassa uutta siltaa?  

Pysykäähän terveenä! Toivon tiloissa käytämme edelleen kasvomaskeja ja huolehdimme käsihygieniasta!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.