keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Hola!

Niin on toukokuu päättymässä, ja siirrytään aivan virallisestikin kesään. Kiitos lämmin kaunis toukokuu. Nyt on se aika kun jossain raikaa suvivirsi, ja ihmiset kulkee kesäisemmin ja toivottavasti keveämminkin. Ei kesä kaikkia murheita poista, mutta ainakin monilla vastaantulijoilla huulilla on hymy ja silmissä kirkkaampi loiste. Kesäkivan kääntöpuolena monet palvelut vähentää lomien ajaksi aukioloaan tai menee kiinni, niin Toivokin heinäkuun ajaksi, eikä murheet katso toki vuodenaikaa. Toisaalta-siihen asti ollaankin hyvin auki ja tehään kaikkia kesäjuttuja. 💛Lähempänä Toivon kesätaukoa laitetaan discordiin mitkä kaikki tahot on heinäkuussakin avoinna. Ainakin Vimman yökahvila viikonlopuissa. ;)

 

Muistathan laittaa palautetta Toivon toiminnasta, ohessa linkki 

https://link.webropolsurveys.com/S/35522BD1A6332A9C

On hirmu tärkeää kuulla mitä ajatuksia juuri Sinulla on nuorten kohtaamispaikasta. Jokaisen palaute on tärkeä. Siten me saadaan tätä kaikkea sitten kehitettyäkin 💚

 

Tällä viikolla on Toivossa yritetty kovasti tehä pinssejä, vaan jos kone sanoo sopimuksen irti, eikä tuu kuntoon vaikka monet parhaansa yritti, voidaan vaan todeta kuinka hienoja pinssien pohjia täällä onkaan taas tehty. :) Jonain päivänä sitten nekin ihan rintamerkeiksi asti. Muuten tällä viikolla onkin lähinnä pelattu erilaisia pelejä ja oltu ihan vaan "perustoivoilun" merkeissä. 

 

 

 

 Ensi viikolla kohtaamispaikalla on luvassa ainakin seuraavanlaista:


Maanantaina Toivo on avoinna 10-15. Tarjolla hiukan muutakin kuin puuro-aamupalaa, tuu aloittamaan viikko herkullisesti. 

Tiistaina Toivo on avoinna 10-13. Muistetaan Toivoa jolla on nimipäivät, ja herkutellaan sen kunniaksi jätskeillä. 

Keskiviikkona Toivo on auki 10-15. Tehdään alusta pitäen, paperit itse kirjaseksi väännellen kesäkirjat, joissa mahdollisuuksia ihan niin paljon kuin on tekijöitäkin. Omannäköisen kesän omannäköinen leikekirja, omannköinen päiväkirja tai vaikka kesän bucket list jutuista jotka ainakin haluaisi kesän aikana kokea. 

Torstaina Toivo on avoinna 10-13, ja jatketaan kesäkirjat valmiiksi. Tai ollaan vaan ja ihmetellään. 

Perjantaina Toivo on tuttuun tapaan kiinni, mutta ohjaaja on kohdattavissa Discordin puhekanavalla klo 10-11. 


🌞Aurinkoista viikonloppua, muistakaa juoda vettä. Edelleen kuumaa riittää!💦

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.