perjantai 17. toukokuuta 2024

Lämmintä kesän aloitusta!

Kesän alku vaikuttaa lupaavalta. Lämmintä, aurinkoista...ympäristö alkaa vihertää ja linnut laulelee.💚

Maanantaina oltiin Toivolla ja tehtiin suunnitelmia, mitä kaikkea Toivossa voitaisiin tehdä ja suunniteltiin syksyn 20 vuotisjuhlia Toivoriihessä. Tiistain Liikehankkeen ja Toivon yhteiset talkoot yli kymmenpäisen porukan kanssa oli kesäreissu, jossa yhteisöllisyys, ilo ja ulkoilman parantava voima tuntuivat ihan kokonaisvaltaisesti. Kehossa väsytti mukavasti kun oltiin huhkittu haravoiden kulkureittejä, kottikärryt kulkivat ketterästi eri talkoolaisten toimesta ja saatiin saarta kesäkuntoon. Meillä oli myös ihan todella herkullisia eväitä reissussa, eikä ihan oikeesti tollaista kotaa oo kyllä missään muualla! Vitsit on NMKY:n ahkerat rakentajat urakoineet upean, tilavan oleskelutilan, jonne tekisi mieli jäädä yöksi. Aiemmassa päivityksessä mainitsin että Harva on Toivon leirisaari. Noooh, siinä kävi pienoinen kirjoitusvirhe 😆, kyseessä on siis Turun NMKY:n leirisaari Harva. Pakko korjata tämä asia vielä. Onneks me toivolaisetkin saadaan käyttää tuota paratiisia aina sopivissa kohdin.

Kodan grilli lämpesi helposti kun senkin yhteistuumin sytyttelimme. Talkooisäntämme ohjasi porukan veneellä turvallisesti menopaluu saareen. Tällaista maailma tarvitsisi enemmän.💛 Yhdessäoloa ja välittäviä kohtaamisia. Ainiin, tottakai meressä piti käydä pulahtamassa ja vaikka vesi oli vain n.5 asteista, sekin oli koettava. Ootte te toivolaiset vaan huikeita tyyppejä, ihan jokainen. Ilo olla seurassanne, maalla, kaupungissa ja merellä. ;)

Keskiviikkona kohtaamispaikka oli vain hetken auki, sillä ohjaajat osallistuivat iltapäivän ajan koulutukseen. Me ohjaajat saadaan kertausta ja uutta tietoa sekä hyviä vinkkejä mitkä laitamme jakoon teille kaikille. Toiminnanohjaukseen nepsypiirteisille ja muillekin. Aina ajankohtaiseen, ihan meille kaikille keskeiseen säätelyn tapoihin myös vinkkejä ja käytännön kokemusten jakamista. Kiitos  kävijöille keskusteluista tämänkin aiheen ympärillä, nää ihan spontaanisti alkavat tärkeät keskustelut on täällä uusissakin toimitiloissa SE juttu. Hassuttelua unohtamatta ;) ja pelaamista. ja ihan vaan olemista. Yhdessä.

Torstaina Toivolla aloiteltiin tekemään avaimenperiä. Fimomassastakin saa tehtyä mitä vaan kivaa jonka voi sitten ujuttaa avaimenperälenksuun. Ja voisihan esim. makrameesolmuin saada aika kivoja, kesäisiä avaimenperiä. Luovuus käyttöön ja tuunaamaan. Jatketaan tätä projektia ensi viikolla. 


Toivo on ensi viikolla auki 

ma 20.5. klo 10-15. Aamupuuroa tarjolla klo 10. Musiikkia ja mölkkyä Toivon lähiympäristössä, lähetään yhessä katsomaan kiva nurmikko johon leiriytyä mölkkyilemään, 13.30 alkaen.

ti 21.5.  klo 10-15 Jatketaan viime viikolla aloitettua avaimenperäprojektia, tuu tekee omanlainen avaimenperä.

ke 22.5. klo 10-12 Tuu aamukahville. Loppupäivän me ohjaajat kouluttaudutaan taas Nepsyjutuissa.

to 23.5. klo 12-15 Kuunnellaan yhdessä mieluisaa musiikkia. Tule kuunteluttamaan oma tärkeä biisisi tai vaikka kesän 24 voimabiisisi. 🔊

pe 24.5. Kohtaamispaikka on kiinni, mutta discordissa ohjaaja kohdattavissa klo 10-11. 

 

Tunnelmia tältä viikolta vielä kuvina😍. Eihän nää kyllä sanoja kaipaa. Huokaus sentään kun on kaunista.





Aurinkoa ja lepoa loppuviikkoosi, nähdään taas ensi viikolla!😎🌞🌅


 

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.