perjantai 3. toukokuuta 2024

Millä mielellä-tapahtuma, tuuthan säkin sinne?

Vapun äärellä ollaan  tällä viikolla oltu. Alkuviikko suunniteltiin, mitä kukakin tekee, liittyykö vappuun jotain perinteitä. Tiistaina juhlittiin vappua yhdessä kohtaamispaikalla, perinteisin vappuherkuin. Vappu sää yllätti iloisesti ja saatiin vaihtaa toppatakit shortseihin. Torstaina oli kiva jatkaa viikkoa ja kuulla, miten  erilailla jokainen oli vappua viettänyt. Ihan omalla tavallaan. 

Ensi viikon ohjelmassa on aika paljon erikoista ohjelmaa luvassa. Kivoja juttuja, jotka vaikuttavat kohtaamispaikan aukioloon. Erityisesti kannattaa vilkaista ja osallistua maanantaina yhteistyössä järjestettävään tapahtumaan Nuorten taide-ja toimintatalo VIMMASSA klo 13-19 välillä. 


MA 6.5. TOIVO ON KIINNI. MUTTA VIMMASSA TAPAHTUU TÄNÄÄN KLO 13-19.

Toivo on mukana nuorille aikuisille järjestettävässä  Millä mielellä? - tapahtumassa.  Tapahtuman  keskeisin ja tärkein ajatus on nuorten mielen hyvinvointi sekä sen tukeminen. Tärkeästä aiheesta ovat puhumassa somevaikuttaja Joona Hellman sekä entinen vapaaottelija Teemu Packalen.  Hyvinvointi-iltapäivässä pysähdytään unelmoimaan, rentoudutaan, tutustutaan ihmisiin  ja halutessasi saat tietoa alueen palveluista. Näiden lisäksi tapahtumassa tapahtuu paljon muutakin eli kannattaa  käydä vielä kurkkaamassa ohjelma osoitteesta:   https://urly.fi/3vdt   Voit viettää tapahtumassa, sinulle sopivan ajan. Tapahtuma on maksuton ja toiminnat täytetään saapumisjärjestyksessä. 

Nähdään siis tänään Vimmassa!


TI 7.5. Toivo on auki 10-15. Askarrellaan kortteja ja pieniä lahjoja läheisille ja tärkeille ihmisille. Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 12.5. 

KE 8.5. Toivo on auki 10-12.30 + 12.30-15 lähdetään vierailulle Valo-Valovalmennusyhdistyksen avoimiin oviin. Tutustutaan  yhdistyksen monipuoliseen toimintaan pajalaisten projektien ja teosten myötä. Nautitaan livemusiikista ja hengaillaan yhdessä.   Matkat kuljetaan kävellen. 

TO 9.5TOIVO ON KIINNI. Helatorstai. 

PE 10.5.  TOIVO ON KIINNI. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.