perjantai 23. elokuuta 2024



Kivien maalaus ja sen eri vaiheet, ihan uutta puuhaa! Koko viikko on aikalailla sudittu siveltimillä, taiteiltu pikkutarkemmin akryylikynillä ja lakattu -  niin valtavan kauniita niistä kaikista tuli, jokaisesta ihan omanlainen. Jollakin oli ehkä ihan selkeä ajatus, mitä  kiveen maalaa. Monen teoksen idea taas syntyi ihmettelemällä kiven muotoa ja kokoa. Tätä voi todella tehdä ihan omalla ja monella tyylillä.

Viikon päätteeksi osa  valmiista kivistä käytiin piilottamassa kohtaamispaikan lähistölle, ilahduttamaan löytäjiä. Facebookissa on tähän hommaan liittyen ryhmä FinStones (kivien maalaus, piilotus ja bongailu) Siellä on nyt meidänkin kivet mukana ja jäädään jännityksellä odottamaan, jos joku sattumalta ilmoittaa meidän piilottamien kivien löytämisestä. 


Tämä on ollut niin kivaa puuhaa että aivan varmasti tulevien viikkojen aikana tehdään muutama kivi vielä lisää😊 


ENSI VIIKOLL A, TOIVON VIIKKO 35

MA 26.8. Toivo on auki 10-15 Viikko aloitellaan jälleen aamupalalla, joka on virallisesti tarjolla  klo 10-11. Monesti Toivossa pelataan kohtaamispaikan pelien lisäksi myös kävijöiden mukanaan tuomia pelejä. Tänään  meillä on ilo pelata afrikantähteä lisäosalla, ensimmäistä kertaa. 

TI 27.8. Toivo on auki 10-15. Iltapäivällä klo 13 Auralasta saapuu vieraaksi Hanne, joka on luvannut kertoa meille Auralan kansalaisopiston tulevan syksyn sekä kevään kursseista. Samalla jutellaan rennosti myös yleisesti harrastamisesta ja vapaa-ajan vietosta. Mitä sun vapaa-aikaan kuuluu? Harrastatko jotain? Haluaisitko ehkä löytää jotain uutta tekemistä, käydä vaikka jollain kurssilla?

Auralan kansalaisopisto sijaitsee melkein Toivon naapurissa ja tarjoaa monipuolisesti erilaisia kursseja ja opetusta. Toivolla voit lukea ja selailla uutta lehteä, jossa on nähtävillä kaikki Auralan toiminnat. 

KE 28.8. TOIVO ON KIINNI.

TO 29.8Toivo on auki 10-15.  Leivotaan pitkästä aikaa yhdessä, omenapiirakkaa. Kiva juoda yhdessä iltapäiväkahvit lämpimän piirakan kanssa. 

PE 30.8.  TOIVO ON KIINNI. Ohjaaja tavattavissa ja juttelemassa Toivon omalla Discord-kanavalla klo 10-11. Tervetuloa siis linjoille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.