perjantai 2. elokuuta 2024

Niin on kesätauon jälkeen startattu kohtaamispaikan arki

 


Hola! Kesätauko on takana ja ihan kaikenlaisia keskusteluja käyty heti kohtaamispaikan avattua ovet taas 30.7. Pelailtu, vietetty aikaa yhdessä ja juteltu monenlaista. Tosi mukavaa on ollut nähdä teitä kaikkia taas! Torstaina pidettiin kauden ensimmäinen Toivoriihi jossa ideoitiin toimintaa ja kaikki saivat heitellä ehdotuksia Toivopäivien iloksi. 

Paitsi ihan vaan toivoilua, toiveissa oli muun muassa sieniretkeä, yhteistä NMKY:n leirisaari-Harva päivää, kivien maalausta ja runoteemaa. Myös minigolf ja keilaus, biljardia unohtamatta saivat kannatusta. Toteutetaan lähiviikkoina toiveita, on niin tärkeää että Toivo on kävijöidensä näköinen.

Ensi viikolla Toivossa on ohjelmassa:

Maanantaina Toivo on auki 10-15. Tarjolla aamupalaa klo 10 alkaen. Tuu vaikka pelaamaan jotain. :) 

Tiistaina ollaan auki 10-15, mutta 13.30 lähdetään läheiselle frisbeegolfradalle. Vietetään loppupäivä 15 saakka yhdessä ulkoillen. 

Keskiviikkona auki ollaan 10-15 ja luetaan yhdessä. Tällä kertaa luetaan lyhyempi kirja, jotta saadaan tarina yhdellä lukukerralla päätökseen. Katsotaan mikä kirja meillä vuorossa, tuu lukemaan ja vaikka vaan kuuntelemaan kun kaverit lukee. :) 

Torstaina on Toivoilua vain 12-15, mutta sitten lähdetään porukalla klo 16 alkavaan perinteiseen kohtaamispaikkojen väliseen mölkkyturnaukseen. Paikka on Mikaelin kirkon vieressä oleva Mannerheimin puisto, ja luvassa on kivoja kohtaamisia sekä hauskaa kilpailua mölkkyturnauksen voittopokaalista. Josko Toivo nappaisi pokaalin tänä vuonna  ;). Ja vaikkei nappaisikaan, pääasia että osallistutaan! Lähdetään Toivolta yhdessä hyvissä ajoin, n.15.15 siirtymään tapahtumapaikalle.

Voit tulla myös suoraan Mannerheiminpuistoon, olethan ajoissa, esim. 15.50 niin saadaan mietittyä joukkuejakoja jne. :) Ota vesipullo mukaan niin ei jano pääse yllättämään, ja rutkasti tsemppihenkeä tietenkin. Voit tulla vaan kannustamaankin. Pääasia että ollaan menossa mukana. Pelit alkaa klo 16. Tilaisuudessa kahvitarjoilu, ja varattu aikaa 18 saakka. Nähdään siellä! 


Lempeää viikonloppua Sinulle, nähdään ensi viikolla taas! 💛







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.